Mergi la conţinutul principal

Comunicat de presa - ROMGAZ isi desfasoara activitatea in conditii normale, cooperand in permanenta cu autoritatile statului pentru diminuarea efectelor produse de Coronavirus

ROMGAZ își desfășoară activitatea în condiții normale, cooperând în permanență cu autoritățile statului pentru diminuarea efectelor produse de Coronavirus

În prezent, ROMGAZ își desfășoară activitatea în condiții normale, fără a fi afectată de evoluția pandemiei. Compania se axează pe atingerea țintelor incluse în propunerea de buget, chiar și în situația actuală. ROMGAZ cooperează cu autoritățile și întreprinde măsurile necesare pentru a asigura siguranța personalului și continuitatea activității.

ROMGAZ depune toate eforturile pentru a diminua efectele Coronavirus atât la nivelul activității companiei cât şi pentru a reduce la minimum riscul îmbolnăvirii angajaților. În acest sens, se iau continuu măsuri pentru siguranța lucrătorilor companiei, fiind asigurate condiții de muncă în ture şi posibilitatea muncii de acasă cât şi derularea în condiții optime, normale a activităților de bază.

În acest context, Compania face un apel public la calm şi responsabilitate pentru a reuși să depășim cu bine această situație de criză şi pentru a limita la maximum efectele negative asupra activității companiei şi a economiei în ansamblul său şi asigură populația şi agenții economici că, ROMGAZ își va continua activitatea ca şi până în prezent.

Mai multe detalii găsiţi în comunicatul de mai jos.