Misiune

Misiunea Romgaz este de a produce si furniza energie si de a presta servicii de inmagazinare subterana a gazelor naturale, in conditii de calitate, siguranta, continuitate si flexibilitate. Societatea utilizeaza toate resursele, intr-o maniera responsabila si etica, in scopul obtinerii de profit pe termen lung.

Productia de gaze ca obiectiv strategic

De la infiintare, misiunea Romgaz a fost de a produce si furniza gaze naturale, contribuind la cresterea gradului de independenta energetica a Romaniei si la performanta sa economica in conformitate cu politica energetica guvernamentala.

Oferirea de servicii si produse inalt calitative

Managerii si angajatii nostri sunt constienti de importanta relatiilor cu clientii si actioneaza astfel incat toti beneficiarii produselor si serviciilor companiei sa se bucure de un tratament corect la standarde inalt calitative. Romgaz este preocupat permanent de imbunatatirea calitatii pentru cresterea satisfactiei clientilor si stabilirea unor relatii parteneriale cu acestia.

Generam avantaj financiar

Profitul companiei Romgaz reprezinta o parte vitala pentru independenta si dezvoltarea viitoare a companiei. Acesta se datoreaza in principal viziunii asupra tehnologiei si sistemului de valori dupa care isi orienteaza activitatea.