Responsabilitate Sociala

Activitatile desfasurate de Romgaz in domeniul responsabilitatii sociale sunt realizate in mod voluntar, dincolo de responsabilitatile ce revin din perspectiva legala, compania fiind constienta de rolul pe care il joaca in societate.

Responsabilitatea sociala reprezinta pentru Romgaz o cultura de afaceri care include etica de afaceri, drepturile clientilor, echitatea economica si sociala, tehnologii care nu dauneaza mediului ambiant, tratarea justa a fortei de munca, relatii transparente cu autoritatile publice, integritate morala si investitii in comunitate.

De asemenea, Romgaz sustine dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii si comunitatii, prin sustinerea financiara/sponsorizare partiala sau totala a unor actiuni si initiative din urmatoarele domenii principale: educatie, social, sport, sanatate, mediu inconjurator.

In actiunile sale de sustinere/participare la realizarea unor proiecte, actiuni, initiative de responsabilitate sociala, Romgaz are in vedere prevederile Politicii de sponsorizari si ale Ghidului de sponsorizare aplicabile in fiecare perioada. Aceste documente pot fi consultate la sectiunea CSR/Responsabilitate sociala.

Rapoartele anuale privind principalele proiecte din fiecare domeniu din sfera de sustinere a Romgaz pot fi consultate mai jos: