Teleconferinţa ROMGAZ T12020 18 05 2020

2020-05-06 15:13

Teleconferinţa ROMGAZ – Rezultate financiare aferente T1/2020

18 mai 2020, ora 13:00 (ora Romaniei)

 

Participarea la teleconferința ROMGAZ se realizată prin intemediul platformei  GoToWebinar. Mai jos regăsiţi informaţii privind înregistrarea şi conectarea la teleconferință.  

 

MODUL DE ÎNREGISTRARE - Se accesează link-ul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/685385377942146316

Pentru participarea la teleconferință, înregistrarea online este obligatorie și se poate face oricând, de preferință cu cel puțin 1 zi înainte de începerea teleconferinței, deoarece presupune și aprobarea de către ROMGAZ a înregistrării participanților. În cazul nerespectării acestei cerințe, nu putem garanta reușita înregistrării și conectării la teleconferință.

După înregistrare veți primi un email de confirmare conținând informații legate de participarea la teleconferință, respectiv un link pentru conectarea la teleconferință și detalii pentru opțiunile audio. In cazul neprimirii email-ului de confirmare pana in ziua urmatoare la ora 9, contactati organizatorul la adresa si furnizați o adresă de email alternativă.

 

Pentru o scurtă familiarizare cu platforma GotoWebinar vă rugăm să accesati link-ul https://support.logmeininc.com/gotowebinar/how-to-join-attendees

 

CONECTAREA (JOIN) - Se accesează link-ul din email-ul primit după înregistrare

Conectarea la teleconferință se poate face în data de 18 mai 2020, începând cu ora 12:00 (ora României), folosind un PC/laptop cu căști și microfon sau un smartphone, prin aplicația gratuită GoToWebinar.

Vă recomandăm să testați conectivitatea, opțiunile audio și modul de adresare întrebări în perioada premergătoare teleconferinței (începând cu ora 12:00).

Opțiunile audio sunt următoarele:

  • Folosind o cască cu microfon conectată la PC sau smartphone
  • Telefonic, sunând la +40 31 780 1161 (număr local din România, cu taxare normală) sau la unul din numerele internaționale cu taxare normală puse la dispoziție în aplicație.

 

În cazul conectării telefonice, după inițierea apelului se vor introduce Access Code (9 cifre) urmat de # si Audio Pin (1-3 cifre) urmat de #. Aceste coduri sunt unice pentru fiecare participant si vor fi afisate dupa conectarea online la teleconferinta si alegerea optiunii de conectare audio prin apel telefonic.

ATENTIE: Pentru functionarea conexiunii audio prin apel telefonic este obligatorie mentinerea conexiunii online la aplicatia de teleconferinta.

 

ADRESAREA DE ÎNTREBĂRI ÎN SESIUNEA INTERACTIVĂ

Opţiuni pentru adresarea de întrebări:

 

  • Opțiunea RAISE HAND pe PC sau în aplicația GotoWebinar/Smartphone;

Participantul va apăsa butonul Raise Hand (localizat în partea dreaptă sus), semnalizând astfel intenția sa de a lua cuvântul. Administratorul teleconferinței va acorda cuvântul pe rând participanților, în ordinea cronologică a solicitărilor;

 

  • Trimiterea unui mesaj chat pe PC sau în aplicația GotoWebinar/Smartphone.

 

Pentru a evita întreruperile, vă recomandăm să folosiți opțiunea audio cu cască și microfon pe PC sau smartphone.

Suport:  

 

Vă mulțumim !