Termeni şi mentiuni legale

Generalitati

Prin accesarea website-ului nostru acceptati urmatoarele:
Termenul ROMGAZ utilizat in cele ce urmeaza se refera la Societatea Nationala de Gaze Naturale ROMGAZ SA. Daca unele referinte vizeaza doar anumite companii in care ROMGAZ este parte sub orice forma, acestea vor fi indicate in mod specific.
Cele ce urmeaza nu se aplica daca si in masura in care incalca legile in vigoare.
Termeni legali
ROMGAZ depune toate diligentele pentru a se asigura ca informatiile furnizate pe acest website sunt corecte si complete la momentul publicarii. Cu toate acestea, pot sa apara erori neintentionate sau accidentale . 
ROMGAZ nu ofera niciun fel de garantie cu privire la informatiile publicate pe acest website, inclusiv (hiper) link-uri externe sau orice alt continut care poate fi folosit direct sau indirect prin intermediul website-ului ROMGAZ. De asemenea, ROMGAZ isi rezerva dreptul sa aduca modificari acestui website fara notificari prealabile.
ROMGAZ nu va fi responsabil in privinta erorilor sau omisiunilor de pe website-ul ROMGAZ. Asadar, orice decizie luata pe baza informatiilor publicate pe website-ul ROMGAZ este in totalitate responsabilitatea respectivului utilizator. ROMGAZ nu va fi responsabil pentru pierderi directe, indirecte sau de orice fel ale utilizatorului, rezultate din orice motiv prin folosirea directa sau indirecta a informatiilor publicate pe website-ul ROMGAZ.
ROMGAZ nu sustine sau garanteaza ca functiile sau serviciile de pe website-ul ROMGAZ vor fi neintrerupte sau lipsite de erori, ca defectele vor fi corectate. Website-ul ROMGAZ si/sau serverul care il gazduieste pot fi expuse riscului  virusilor sau a altor elemente daunatoare. In limitele legii, ROMGAZ nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de dauna rezultata din functionarea sau disfunctiile website-ului ROMGAZ, sau din orice alte servicii sau componente tehnice conexe. 
Niciuna dintre informatiile publicate pe site-ul ROMGAZ nu constituie o invitatie sau recomandare de achizitie sau tranzactionare de actiuni ROMGAZ, nici nu implica o asemenea invitatie sau recomandare.
Marca si emblema ROMGAZ sunt protejate de legislatia in vigoare. Este interzisa reproducerea acestora fara acordul explicit al ROMGAZ.
Prezentele conditii sunt supuse legilor din Romania. Orice eventuala disputa legata de prezentele conditii, va fi solutionata conform prevederilor legale din Romania.