Mergi la conţinutul principal
     

Comunicat de Presă - Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, împreună cu ROMGAZ, sprijină spitalele din România în lupta cu COVID19

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, împreună cu ROMGAZ, sprijină spitalele din România în lupta cu Coronavirus. ROMGAZ direcţionează banii alocaţi sponsorizărilor pentru sectorul medical către spitalele din țară care au nevoie de sprijin în această perioadă pentru achiziția de aparatură medicală necesară și echipamente de protecție împotriva COVID 19.

Adrian Volintiru, directorul general ROMGAZ, a declarat: “În urma discuțiilor cu Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dl Virgil Popescu, am decis că, prioritar pentru ROMGAZ este să sprijim spitalele din România în lupta cu Coronavirus. Suntem cu toții conștienți de importanţa sprijinirii spitalelor cu aparatură medicală și cu echipamentele de protecție necesare, astfel încât personalul medical să fie protejat și populația să se simtă în siguranță! Doar împreună putem să acționăm corespunzător și să limităm pe cât posibil efectele nefaste ale pandemiei. Asigur autoritățile statului că au în Romgaz un partener de încredere și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta spitalele din România”.

Mai multe detalii vă invităm să găsiţi în comunicatul de mai jos.