Mergi la conţinutul principal
     

Dentons, Suciu Popa și Deloitte România au fost consultanții ROMGAZ în tranzacția de achiziție a tuturor acțiunilor emise de EMEPRL

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (ROMGAZ), cel mai mare producător de gaze naturale din România, a semnat contractul de vânzare - cumpărare a tuturor acţiunilor emise de (reprezentând 100% din capitalul social al) ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EMEPRL) care deține 50% din drepturile dobândite și din obligațiile asumate prin Acordul Petrolier pentru zona estică, zona de apă adâncă, a perimetrului offshore XIX Neptun din Marea Neagră.

Dentons și  Suciu Popa și Asociații au asistat ROMGAZ pe partea juridică a tranzacției, realizând printre altele un amplu exercitiu de due-diligence juridic cu privire la societatea țintă și activele acesteia și au asigurat consultanță juridică pe întreaga durata a negocierii contractului de vânzare – cumpărare.

Deloitte România a oferit servicii de evaluare a participației EMEPRL, due-diligence fiscal și financiar și asistență fiscală în raport cu tranzacția.

Mai multe informații și declarații oficiale găsiți în  documentul de mai jos: