Mergi la conţinutul principal
     

Grupul ROMGAZ a publicat Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2023

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz S.A. informează acționarii și investitorii cu privire la publicarea Raportului de Sustenabilitate al Grupului ROMGAZ pentru anul 2023. Raportul prezintă indicatorii nefinanciari aferenți perioadei 1 ianuarie 2023 – 31 decembrie 2023, aliniată cu perioada de raportare financiară.
Domnul Răzvan Popescu, director general al S.N.G.N. Romgaz S.A.:

Cel de-al șaptelea raport de sustenabilitate pe care vi-l prezentăm, este rezultatul unui proces riguros de colectare și analiză a datelor și oferă o imagine clară și detaliată a impactului nostru și a progreselor făcute. Elaborat în conformitate cu standardele internaționale de raportare nefinanciară Global Reporting Initiative (GRI), raportul informează angajații, acționarii și partenerii asupra tuturor aspectelor relevante, reprezentând totodată un instrument de conformare legislativă la nivel național și european privind raportarea de sustenabilitate.”

 

Raportul este disponibil pe pagina de internet a societății www.romgaz.ro , secțiunea Investitori – Rapoarte anuale – 2023 și secțiunea Sustenabilitate – Rapoarte de Sustenabilitate.

raport sustenabilitate 2023