Mergi la conţinutul principal
misiune

Misiune

Misiunea Romgaz este de a produce și furniza energie și de a presta servicii de înmagazinare subterană a gazelor naturale, în condiții de calitate, siguranță, continuitate și flexibilitate. Societatea utilizează toate resursele, într-o manieră responsabilă și etică, în scopul obținerii de profit pe termen lung.

Producția de gaze ca obiectiv strategic

De la înființare, misiunea Romgaz a fost de a produce și furniza gaze naturale, contribuind la creșterea gradului de independență energetică a României și la performanța sa economică în conformitate cu politica energetică guvernamentală.

Oferirea de servicii și produse înalt calitative

Managerii și angajații noștri sunt conștienți de importanța relațiilor cu clienții și acționează astfel încât toți beneficiarii produselor și serviciilor companiei să se bucure de un tratament corect la standarde înalt calitative. Romgaz este preocupată permanent de îmbunătățirea calității pentru creșterea satisfacției clienților și stabilirea unor relații parteneriale cu aceștia.

Generăm avantaj financiar

Profitul companiei Romgaz reprezintă o parte vitală pentru independența și dezvoltarea viitoare a companiei. Acesta se datorează în principal viziunii asupra tehnologiei și sistemului de valori după care își orientează activitatea.