Mergi la conţinutul principal
     

Grupul ROMGAZ a publicat Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2022

Grupul ROMGAZ a publicat Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2022. Al șaselea Raport de sustenabilitate al Grupului ROMGAZ prezintă indicatorii nefinanciari aferenți perioadei 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2022, aliniată cu perioada de raportare financiară. Structura raportului și abordarea temelor respectă principiile și liniile directoare stabilite de Standardul de raportare non-financiară Global Reporting Initiative, opțiunea Core, emis în anul 2016, actualizat în 2018 și 2021.

Domnul Răzvan Popescu, director general al S.N.G.N. ROMGAZ S.A.:                    

„Raportul de sustenabilitate reprezintă o modalitate prin care ROMGAZ își asumă transparența și își împărtășește rezultatele, obiectivele și inițiativele cheie în domeniul sustenabilității. Astfel, ne demonstrăm angajamentul față de protejarea mediului înconjurător, dezvoltarea comunităților în care activăm și crearea de valoare pe termen lung pentru acționarii noștri. Misiunea Grupului ROMGAZ este de a crește într-o manieră sustenabilă valoarea adăugată pentru societate, angajați și acționari, precum și de a demonstra reziliență pe termen lung.”

Raportul este disponibil pe pagina de internet a societății www.romgaz.ro , secţiunea Investitori – Rapoarte anuale – 2022 şi secţiunea Sustenabilitate – Rapoarte de Sustenabilitate.

raport