Mergi la conţinutul principal

Romgaz

Producator si furnizor de gaze naturale

Tradiţie şi Experienţă

Profil companie

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România

Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, Romgaz are o vastă experienţă în domeniul explorării şi producţiei de gaze naturale, admisă fiind la tranzacționare din anul 2013 pe piața Bursei de Valori din București și a Bursei din Londra (LSE) a cărui principal acționar este statul roman cu o participație de 70%. 

Romgaz își asumă rolul promovării unui climat de afaceri transparent, astfel integrează cauzele de responsabilitate socială și obiectivele de afacere într-o inițiativă corporativă de cooperare cu toate părțile interesate pentru dezvoltarea companiei într-o manieră etică, cu respect față de comunitate și mediul înconjurător.

Tradiţie şi experienţă din 1909.
Muzeul Gazelor Naturale

Muzeul Gazelor Naturale

Romgaz respectă tradiția și promovează industria gaziferă, încurajând dezvoltarea unei conștientizări pozitive la nivelul acesteia, prin înființarea Muzeului Gazelor Naturale.

Descopera

Responsabilitate socială

Romgaz isi asuma rolul promovarii unui climat de afaceri transparent, astfel integreaza cauzele de responsabilitate sociala si obiectivele de afacere intr-o initiativa corporativa de cooperare cu toate partile interesate pentru dezvoltarea companiei intr-o maniera etica, cu respect fata de comunitate si mediul inconjurator.