Mergi la conţinutul principal

ROMGAZ acordă o atenție deosebită activității de recrutare și selecție, deoarece rezultatele acesteia influențează direct performanța societății. Așteptarile companiei privind potrivirea candidaților cu organizația și performanța ulterioară a acestora determină și importanța acordată acțiunii de selecție a personalului. Din aceste considerente, recrutarea și selecția se desfășoară după criterii foarte bine stabilite, obiectivitatea fiind factorul cheie în faza de selecție a candidaților pentru fiecare post.

Politica noastră de Resurse Umane

Climatul intern adecvat și siguranța mediului de lucru, precum și formarea corectă a angajaților sunt considerentele de bază ale companiei noastre.

Posturi disponibile

Posturile disponibile, cerinţele posturilor, bibliografia, documentele necesare candidaturii, modalitatea de înscriere la concurs, modalitatea de selecţie şi alte informaţii, sunt publicate în anunţurile de recrutare.

cariera@romgaz.ro

Romgaz NextGen Internship

ROMGAZ NextGen este programul nostru de internship care oferă studenților și masteranzilor șansa de a dobândi experiență profesională valoroasă, abilități practice și competențe relevante.

Învățământ dual și stagii de practică

ROMGAZ susține tinerii profesioniști de la nivelul învățământului profesional și liceal încheind contracte de parteneriat pentru învățământul dual.

Programul de burse "ROMGAZ Scholarships"

ROMGAZ doreşte să identifice tineri ambițioși, cu rezultate bune la învățătură, tineri cu obiective de carieră bine stabilite, în vederea acordării unui sprijin financiar pe perioada studiilor universitare, scopul acestor burse fiind pregătirea specialiștilor în vederea angajării lor.